Tenisač Ivan Dodig gost predavač Frame Posušje!

pet, 03.pro 2021 Frama Posušje

U petak na redoviti susret naše Frame u goste nam je došao poznati hrvatski tenisač Ivan Dodig koji nas je posjetio kako bi dao svjedočanstvo svoje vjere koja ga prati kroz cijeli život. Kroz susret Ivan nam je pričao svoj put od samih početaka do današnjih dana. Govorio nam je o određenim trenutcima svog djetinjstva, zbog kojih je i postao osoba kakvu danas poznajemo, obiteljski čovjek i onaj koji zna na koji način slijediti svoje snove. Sam susret bio je drugačiji po tome što predavanje nije bilo koncipirano na pripovijedanju, već su naši framaši postavljali pitanja koja ih zanimaju vezana uz njegov profesionalni, kao i privatni život.
Spomenuo je da je imao jako puno uspona i padova koje ne pamti kao nešto loše, već kao lekcije koje ga prate kroz život, ali je zahvalan Bogu na takvim trenutcima. Savjet koji nam je dao za budućnost je da ako želimo slijediti svoje snove moramo imati veliku vjeru, čvrstu volju i želju za tim te da uvijek tražimo Boga da nam da snage kako u teškim, tako i u sretnim trenutcima. Uz njega na susretu je bila prisutna i njegova supruga Maja, kojoj smo također postavljali pitanja na koja smo dobivali iskrene i ugodne odgovore.
Na kraju susreta, Ivan je izrazio želju da se svi skupa pomolimo i tako završimo naše druženje.
Ovim putem se zahvaljujemo Ivanu  i Maji što su izdvojili svoje vrijeme da nam ispričaju svoju priču i daju neke korisne savjete te se veselimo sljedećem susretu!