Kraj školskih i framaških obaveza

sub, 10.lip 2017 Frama Posušje

Kraj je školskih obaveza. Nakon što je 19. svibnja nastava završila za maturante, jučer su školske prostorije napustili svi ostali učenici. Kraj je to još jedne duge školske godine te je pred učenicima zasluženi ljetni odmor. Također smo završili i s glavninom framaških aktivnosti te je pred nama tek nekoliko susreta tokom ljeta.

Iza nas je još jedna uspješna sezona. Puno je aktivnosti kroz godinu bilo te je puno događaja koji su tu istu godinu obilježili. Mala Frama je također završila s formacijom te je novih 113 framaša primljeno u Bratstvo. Zahvaljujemo Bogu na njima i na tome što nas neumorno prati cijelo ovo vrijeme. Od zajedničkih događaja koji su preostali, pred nama su Franjevački hod i igre, odlazak pješice Gospi u Međugorje, odlazak na more i Mladifest, a redoviti sastanci će se nastaviti u rujnu.

Čestitamo svima na polučenom školskom uspijehu i želimo ugodne ljetne praznike. Provedite ih ugodno, ali ne pretjerano. Neka se u dugom ljetu također nađe mjesta za rad, učenje i molitvu.
Ipak školske obaveze nisu završile za sve učenike. Pred našim maturantima su ispiti Državne mature i ostali prijemni ispiti. Nadamo se da će polučiti dobre rezultate.

O pojedinim aktivnostima tijekom ljeta ćemo obavještavati putem naše web stranice.