Frama kup 2023.

sub, 07.lis 2023 Frama Posušje

U srijedu 27. rujna održala se finalna večer Frama kupa, koji se već iz godine u godinu održava na početku framaške godine. Ovaj 17. po redu Frama kup obilovao je napetim utakmicama i dobrom atmosferom.

Sudjelovalo je 13 izvrsnih ekipa, a pobjedu je odnijela „Frama Kočerin" koja je pobijedila ekipu „Gigabajti" rezultatom 4:3.

Strijelci ove utakmice za „Frama Kočerin" bili su: Luka Mikulić ×2, Marko Kvesić i Ante Kvesić, a za „Gigabajte": Noa Đerek ×2 i Martin Martić. Treće mjesto osvojila je ekipa „Caffe bar DAR-ANT", nakon što je ekipa „Dobrkovići" predala utakmicu zbog ozljeda. Ekipi „Caffe bar DAR-ANT" time je automatski upisan rezultat 5:0. 

Nakon velikog finala, slijedilo je uručivanje nagrada za najistaknutije. Titulu najboljeg igrača dobio je Ante Kvesić iz pobjedničke ekipe „Frama Kočerin", a ovogodišnji najbolji strijelac također je igrač pobjedničke ekipe-Luka Mikulić sa postignutih 5 pogodaka.

Ove godine nagradu za najboljeg vratara obranio je igrač ekipe „Gigabajti" Noa Đerek. Najnesebičnijim igračem pokazao se Ante Bešlić iz ekipe „Caffe bar DAR-ANT", a fair play ekipa ovogodišnjeg turnira je „Batin". Ovim putem šaljemo iskrene čestitke za osvojena priznanja, te se zahvaljujemo svima na sudjelovanju, a osobito okolnim bratstvima koja su se odazvala na naš poziv. Zahvaljujemo i svima koji su na bilo koji način podržali održavanje turnira, a jedno veliko hvala našim sponzorima koji su i ove godine osigurali bogatu tombolu-KNJIŽARA LIVRE, SUPERMARKET DIVNA, GRILL KONG, SUPER GRILL, GRILL BRZOGRIZ, GRILL KAMIĆ, BINVEST, TISKARA OLOVKA, GRILL KOŠTRO, GRILL MAXI & DONER, SC ADEO i RESTORAN ASTORIA.

Vidimo se i iduće godine u isto vrijeme i na istom mjestu!